Bouw van het stationsgebied

Voor het eerst bekijken hoe het er allemaal uit gaat zien. De wissels in de bocht onder de stad zijn reeds gelegd. Ook is het eiland perron neergelegd. Deze moet echter nog worden voorzien van lantaarnpalen.
Alle rails ligt op kurk om geluid te dempen. De rails wordt tijdelijk vastgezet met punaises. Er kan dan dadelijk eerst test gereden worden, alvorens het vast te zetten met het ballasten.
Nu liggen beide perrons op hun plaats. Ook zijn de lantaarns geplaatst. Deze zijn van conrad. Hierin heb ik twee gele SMD LED's in geplaatst. Toen heb ik een klein matglaasje geknipt en dit erin gezet. Daarna is het messing paaltje zwart geverfd. Onder de beide perrondaken zijn 12 gele LED's geplaatst. Deze verlichten het perron mooi gelijkmatig. In de huisjes op de perrons zitten ook nog eens 2 LED's.
Hier is de bocht voor het station te zien. Hier heb ik gebruik gemaakt van de buigbare wissels van Tillig. Deze koop je als bouwpakket. Je kan dan de radius van de wissel zelf bepalen, zodat je de wissel op de situatie kan aanpassen.