Bouw van het schaduwstation 

Hier is de plank te zien die het schaduwstation moet gaan worden. Ik heb ervoor gekozen het mogelijk te maken om de plank los te maken, omdat dit onder een berg komt te liggen. Nu is het altijd nog mogelijk om de sporen te onderhouden.
Het is de bedoeling dat het schaduwstation naar beneden kan zakken. Daarom heb ik deze schuifjes erop gemaakt. In totaal zitten er drie van deze schuifjes. Ze zorgen ervoor dat de plank goed op zijn plaats blijft.
Hier is de plank met de sporen gelegd te zien. In het begin van het schaduwstation liggen vier wissels zodat er vijf opstelsporen zijn. Aan de andere kant ligt nog een wissel en daarmee vier sporen die aansluiten op de tafel. De sporen zijn niet allemaal even lang. Door plaatsgebrek moest ik sommige sporen "opofferen" om andere opstelsporen lang genoeg te maken voor lange treinen.
Hier is de linker aansluiting van het schaduwstation met de hoofdbaan te zien.
Hier is de rechter aansluiting te zien. Hier liggen nog een aantal wissels om naar de opstelsporen te kunnen gaan. De meest rechtse wissel gaat gebruikt worden om naar het lagere voorste stuk te gaan. Dit moet hier nog gemaakt worden.